LieverLive-Bandfoto-roze23

Voor jouw bruiloft heeft Liever Live een geslaagde avond in petto!

WAT KUN JE VERWACHTEN:

– Een professionele feestband, met doorgewinterde muzikanten!
– Een goede geluidsset met de juiste geluidssterkte voor ieder publiek!
– Verlichting voor de band in de juiste proporties!
– Pauze muziek + sprekers microfoon als nodig!
– Gegarandeerd feest!

.

Als geen ander weten wij dat deze dag een van de mooiste dagen van jullie leven is en daar hoort uiteraard een spetterend feest bij. De juiste band kan jullie feestavond maken of breken.

Met onze 20 jaar ervaring in bruiloften weten wij precies wat nodig is om jullie feest op de juiste manier op te bouwen tot een geweldig feest.

Liever L!VE past zich bij iedere gelegenheid aan, zowel het repertoire, als de kleding als de geluidssterkte. Door ons uitgebreide repertoire (top 40/top 100, Nederlandstalig, disco, soul, country, rock & roll e.d.) en het feit dat wij niet met setlijsten spelen zijn wij in staat in te spelen op wat het publiek graag wil horen. En dat doen we ook!

“Op de uitnodiging voor onze gasten stond dat zij welkom waren op een spetterend feest. En dat werd het! Het was een grandioos feest. De dansvloer was al vroeg vol en is niet meer leeg geweest. Als iemand een band zoekt zou ik jullie zeker aanbevelen!”

Dennis en Moniek  (bruidspaar)

“Super Bedankt voor een knalfeest! Dit was precies het bruiloftsfeest wat wij voor ogen hadden. De dansvloer is niet meer leeg geweest en jullie zorgen voor precies de juiste sfeer. Wij zijn fan!”

Menno en Marsha   (bruidspaar)

Wil jij ook een feest waar mensen nog lang over na praten?

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden. Een dag om vol trots en met plezier op terug te kijken.
Welke muziek / band je kiest is cruciaal. De band kan jullie feest maken of breken.

Bij Liever Live val je in goede handen. Wij hebben al meer dan honderden bruiloften verzorgt en staan van niets meer raar te kijken.
We zorgen voor een goede afstemming met de zaal en ceremoniemeesters zodat jullie helemaal ontzorgt van jullie feest kunnen genieten.

ERVARINGEN KLANTEN

“Het was fantastisch!!! Nogmaals dank voor een geweldig optreden tijdens ons huwelijksfeest. Van onze gasten hebben we niets anders gehoord dan “wat een superband!” Jullie hebben er echt een feest van gemaakt. Wees niet verbaasd als jullie meer aanvragen uit Brabant krijgen.”

Ludo & Elise   (bruidspaar)

“Dank jullie wel voor het geslaagd maken van onze bruiloft. Jullie wisten de gehele avond iedereen swingend te houden. En extra bedankt voor het zingen van het openingsnummer. HULDE!”

Karina & Guy  (bruidspaar)

“Wij willen jullie nogmaals danken voor een onvergetelijke avond die ons nog lang in het geheugen zal blijven. De dansvloer is niet een keer leeg geweest. Jullie weten goed in te schatten wat het publiek wil horen. De vele complimenten hebben we aan jullie te danken.

John & Cor  (Zilveren bruidspaar)

“Dank jullie wel voor jullie optreden op ons huwelijk in juni aan het strand. Niets anders dan positieve berichten. Super weer, Super band. Iedereen heeft enorm genoten!”

Vincent & Daphne  (bruidspaar)

“Als ceremoniemeesters van Ben en Fiene kunnen we alleen meer zeggen .. HULDE!” Er werd volop gedanst en jullie voel het publiek perfect aan. Buiten de muziek zijn jullie ook fijne mensen. Wij weten jullie te vinden als wij zelf een feestje hebben.”

Jan en Anne-mieke  (ceremonie meesters bruidspaar)

“Het was echt een te gek feestje. jullie hebben mensen op de dansvloer gekregen die normaal niet dansen. Jullie zijn gewoon een super band! En hoe bijzonder dat ik mijn eigen lied heb kunnen zingen met jullie. Echt te gek!”

Deborah Boef  (bruid)