LieverLive-Bandfoto-roze23

Referenties

Wat hebben wij een fantastische feestavond gehad. Wij zijn getrouwd in het Oude Slot in Heemstede en Liever Live heeft voor ons de dag compleet gemaakt!!
We kunnen jullie met een gerust hart aanbevelen voor allerlei verschillende feesten en partijen en ZEKER bruiloftsfeesten!! Muziek voor iedereen en iedere genre is voorbij gekomen. We hebben enorm genoten van jullie en hopen jullie nog op vele feesten tegen te komen.

Met vriendelijke groet,

Tim en Kimberly Leber

Tim en Kimberly Leber

Hier even een berichtje van de Witte valk.
Het was een top avond met jullie, een super gezellige band,
Die het sfeertje er wel in wist te brengen met de kermis!
Jong en oud iedereen heeft ervan genoten.
Onwijs bedankt……..

M.Vr.gr.

Daphne Bakker

Café De Witte ValkZwaag

Liever live heeft onze bruiloft helemaal compleet gemaakt.
Wat een goede band en geweldig hoe ze inspelen op de mensen en dingen die je als bruidspaar graag wilt. Onze locatie was het Twiskerslot, toch even wat anders dan een grote mensenmassa op een evenement maar wat hebben ze alles geweldig aangepast aan de omstandigheden.
Fijne muzikanten met een bijzonder leuke en goede zangeres!!! Ook het contact voorafgaand aan ons huwelijk was zeer aangenaam.
We hebben een aantal bands vantevoren live bekeken maar wat een geweldige keuze hebben wij gemaakt!!
Onze dank is groot, iedereen heeft genoten.

Anno en Tess

Anno & Tess

Goedemorgen André,

Hierbij wilde Ben en ik (Marianne),

jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige  avond met jullie geweldige Band, zaterdag 12 November bij Marquette te Heemskerk

We hebben  met al onze gasten heerlijk gedanst en genoten.

TOP!!!

Lieve groetjes en tot ziens

Ben en Marianne Demmers

BD Design

Ben en Marianne DemmersBD Design

Beste Meriam, Jeecee, Alfons, Andre en Jan

Ontzettend bedankt voor het fantastische optreden van afgelopen zaterdag 10 september 2016.

Iedereen heeft ontzettend genoten en heerlijk gedanst!

Met vriendelijke groet,

Sander en Tanya Hoogervorst

Sander en Tanya Hoogervorst

Hallo André,

Wij hebben ontzettend genoten op ons 40-jarige bruiloftsfeest op 30 april 2016. Mede dankzij jullie is het een geweldig feest geworden, waar we met veel plezier op terug kijken. We hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen van onze gasten. De muziek was zeer goed van kwaliteit en jullie kregen iedereen op de vloer met Quick-step, rock en roll, polonaise en beat, geweldig gedaan! Wij kunnen jullie bij iedereen aanbevelen!!! Meriam, André, Alfons, Jeecee, Jan, nogmaals bedankt voor de super gezellige avond, we hopen jullie op nog veel feesten tegen te komen!

Hartelijke groeten,

Jos en Carla Wortman

Jos en Carla Wortman

Beste Meriam, Alfons, André, JeeCee en Jan,

Via deze weg willen we jullie nogmaals hartelijk danken voor het spelen op ons bruiloftfeest afgelopen woensdag de 26e juni in Orangerie Elswout! We hebben echt genoten en mede door jullie fantastische muziek was het een zeeer geslaagde avond. Van een foxtrot tot rock&roll en van disco tot happy hardcore, jullie deden het allemaal en voelde de muzieksmaak van ons en onze gasten goed aan. Jullie speelde alles met flair en passie.

Heel erg bedankt en mensen BOEK deze band!! Ze maken er een topfeest van!

Liefs,
Mark&Saskia

Mark en Saskia Elswout

Beste bandleden,

Op 8 mei 2013 hebben wij een fantastische bruiloft mogen beleven! Met ’s avonds een avondfeest, waarbij de muziek door jullie verzorgd werd! Onze complimenten! Wat was het een fantastisch feest! Nogmaals ontzettend bedankt voor deze fantastische feestavond! We hebben heel veel positieve reacties en complimenten gehad over Liever Live! Gewoonweg een topband!
Bedankt!!!

Lieve groeten, Siebe en Natasja

Siebe en Natasja BeemsterHoorn

Wat een feest werd mijn verjaardag!! Jullie maken de muziek! Weten als geen ander wat het publiek nodig heeft. Prachtige stem Meriam, geweldige muzikanten. Jullie spelen veel verschilende soorten liedjes en stijlen waardoor iedereen blij wordt!
Dank je lieve Liever Liver Band!! You made my day!

Miriam Teuling Oostzaan

Liever Live,

Bedankt voor het spelen op onze bruiloft.
was een super avond en we kregen van iedereen leuke reacties over de band.

Door jullie werd onze mooiste dag helemaal super.

Groeten Maarten en Danielle Klinkenberg

Maarten en Danielle Klinkenberg Robachers`s watermolen

Wow, wat een band. Ze speelden op de bruiloft van vrienden van ons. Wij hebben de hele avond gedanst en de sfeer was toppie!!!

Esther Nijmegen (bruiloft in Edam)

Beste bandleden van Liever Live.

Bij het regelen van onze zilveren bruiloftsfeest hebben we jullie op de bonnefooi geboekt. En daar hebben we beslist geen spijt van!
Mede door jullie veelzijdige muziek is het een fantastisch feest geworden. Er zat voor iedereen wat wils bij en de dansvloer in het gezellige De Burg Restaurant was permanent bezet.
Nogmaals ontzettend bedankt en hopelijk tot het volgende feest!

Groetjes,
Leo en Fokelien
Martine, Suzanne en Yvonne

Leo en Fokelien Broek op Langedijk

Wij hebben een geweldige dag gehad op 19-08-2011!!

Allereerst een mooi (liever) LIVE optreden in het gemeentehuis, waar we lovende reacties op hebben gehad!De gasten waren diep onder de indruk van dit moment….En ’s avonds een knalfeest waar iedereen onwijs van genoten heeft!!
Bedankt het was helemaal TOP!!!

Groetjes Niels & Anita de Jong

Niels en Anita de Jong Ter Aar

Wauw!!! Wat hebben wij dankzij jullie een geweldige bruiloft gehad. Jullie hebben onze dag compleet gemaakt!
Wat hebben wij maar ook onze gasten ontzettend genoten. We hebben heel veel leuke reacties gekregen over jullie.

Nogmaals ontzettend bedankt!

Groetjes Rik, Melissa en Quinn

Rik en Melissa SchroderAlkmaar

Hoi Liever Live, op de uitnodiging voor onze bruiloft stond dat ze welkom waren op ons spetterende feest. Wat dat wisten we van te voren. De lat lag dus hoog voor jullie . Maar hoe onvergetelijk de dag al was: jullie hebben hem spetterend afgesloten! De dansvloer was al vroeg vol en is niet meer leeg geweest. Dankzij het feest wat jullie er van maakten! Enorm bedankt! Als iemand nog een band zoekt, zal ik jullie zeker aanbevelen. Het was een grandioos feest! Tot over 12,5 jaar! Groetjes, het gelukkige bruidspaar Dennis en Moniek.

Dennis en MoniekZwaag

Hoi Liever Live,

Hierbij wil ik jullie super bedanken voor de te gekke avond die jullie ons bezorgt hebben. Het was echt een te gek feestje! Jullie hebben mensen de dansvloer op gekregen die normaal gesproken niet op de dansvloer te vinden zijn. Jullie zijn gewoon een superband!

En ik wil Meriam even extra bedanken, omdat zij mij zo heeft kunnen geruststellen dat ik uiteindelijk mijn eigen geschreven liedje ook nog voor het bruidsbaar gezongen heb. Zonder haar steun had ik het niet gekunt!
En dat ik aan het einde van de avond nog 3 nummers met jullie samen mocht zingen…echt te gek!

A dream come true… Liefs Debora Boef

Debora Boef

Lieve Liever-Live!
Superbedankt voor het knalfeest afgelopen vrijdag 1 juli in de Theeschenkerij in Velsen-Zuid! Jullie zorgden precies voor de juiste sfeer en de dansvloer is nooit leeg geweest! Dit was precies het bruiloftsfeest dat wij voor ogen hadden. Wij zijn fan! Hopelijk tot een volgende keer.

Liefs newly weds Menno & Marsha

Menno & MarshaHaarlem

Jullie zijn echt een super band en hebben geweldig gespeeld op onze bruiloft ( 15-04-2011 Akersloot) Dank jullie wel!!
Groetjes Denise & Jurgen

Denise en Jurgen Akersloot

Wat was het weer een GROOT feest met jullie, tijdens de bruiloft afgelopen vrijdag in Akersloot,
Ik heb weer genoten, dank jullie wel..

SimoneAkerlsoot

Dankjulliewel voor het geslaagd maken van ons feest op vrijdag 3 september in ’t Twiskerslot te Twisk. Jullie wisten de gehele avond de hele dansvloer swingend te houden, geweldig! Onze dank daarvoor. Ook ontzettend bedankt voor het zingen van ons openingsnummer, hulde! En bedankt voor de videoboodschappen , dat was een verwelkome aanvulling. Hopen jullie nog een keer tegen te komen.

Succes,
Karina & Guy

Karina & Guy

Hallo Liever Live,

Via deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie geweldige optreden tijdens ons huwelijk op 10 sept. 2010! Het was fantastisch!! Van onze gasten hebben we ook niets anders gehoord dan ‘wat een superband’!!Jullie hebben er een prachtig Brabants feestje van gemaakt!!Dus wees niet verbaasd als jullie meerdere aanvragen uit Brabant ontvangen! Nogmaals heel erg bedankt en ‘Liever Live’ is echt een aanrader!

Groeten,
Ludo en Elise

Ludo en EliseBreda

SUPER!!!

Wat een feest, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan ons huwelijk vrijdag 4 juni op het strand.
Super weer, super band en iedereen heeft enorm genoten. Niets anders dan positieve berichten.

BEDANKT!!!

Groetjes V&D

Vincent en DaphneUitgeest

Hallo Liever Live,

Wij willen jullie alle 5 nogmaals hartelijk bedanken voor een onvergetelijke avond die ons allemaal nog lang in het geheugen zal blijven. De dansvloer is niet één keer leeg geweest, dat lag niet alleen aan de feestgangers maar zeker ook aan jullie. Jullie weten heel goed in te schatten wat het publiek wil horen en daarbij weten jullie de aandacht goed vast te houden. De vele complimenten die wij gekregen hebben voor een onvergetelijke feestavond hebben wij mede aan jullie te danken.

Hartelijk dank daarvoor en wij hopen jullie nog vaak bij andere feesten aan te treffen.

Groeten Corrie & John de Keijzer

Zilveren Bruidspaar John&CorBovenkarspel

Hallo Liever Live,

Bedankt voor het goede en leuke optreden tijdens de Kermis in Twisk. Ons playbacknummer Lordi-Hard Rock Hallelujah was een groot succes. Alleen de jury gaf ons geen prijs voor de act.Op youtube staat onze act. Groetjes en tot een volgende keer.
Jan Roos

Jan RoosTwisk

Dag Lieverlive mensen, wij hebben gisteren 07-08-09 de bruiloft van Ben en Fenna begeleid als ceremoniemeesters en wij kunnen alleen maar zeggen HULDE ! voor jullie optreden in Cinetone in Amsterdam. Iedereen was blij en er werd volop gedanst op diverse nummers. Jullie voelen het publiek echt goed aan als artiesten en spelen daar heel handig muziekaal op in.

Nogmaals bednakt en buiten de goede muziek zijn jullie een fyn stel mensen die genieten van muziek maken en mensen vermaken. Zelfs als men denkt dat Meriam de vriendin is van de ceremoniemeester

Kanjers….ga zo door en wie weet als het zover is als wij een feestje geven…we hebben jullie nummer!

Jan en Anne-Mieke

Jan en Anne-Mieke Amsterdam

Wilt u ook een referentie over Liever Live toevoegen? Stuur ons een bericht via de contactpagina en wij plaatsen hem zo snel mogelijk online!

De perfecte coverband op jullie feest? Neem vrijblijvend contact op!